Kalmarsalen

En av södra Sveriges mest populära konferens-, kongress- och konsertanläggningar
Kalmarsalen
Skeppsbrogatan 49,
392 31 Kalmar
SE

Spelplatsinformation

Idag är KalmarSalen en av södra Sveriges mest populära konferens- kongress- och konsertanläggning. Det är här möjligt för ca 850 personer att konferera samtidigt eller för drygt 800 personer att uppleva en konsert eller lyssna till en föreläsning i den vackra kvarnen vid vattnet. En regional såväl som nationell mötesplats med besök av artister från när och fjärran.

Inga evenemang tillgängliga...

För närvarande finns det inga tillgängliga evenemang hos Kalmarsalen .

Kalmarsalen
4.5 (2 Recensioner)
Stämning
Akustik och sikt
Facilities
Parkering
Spelplatsens service

Recensioner av denna spelplats:

Malin Runberg, 2013-11-10
Melissa Horn (2013-11-10) - En underbar kväll!
Hade sett fram emot den här spelningen så länge och hade köpt biljett till mig och mamma som en 50årspresent till henne. Var lite osäker på vad mamma egentligen skulle tycka, vet att hon inte lyssnat så mycket på Melissa förut. När vi gick ut genom dörrarna från konserten så hade mamma det största leendet jag sett och ställde sig direkt i kö för att köpa skiva och få den signerad. Både jag och mamma tyckte konserten var både mysig, rörande och alldeles underbar! Tror jag skaffat ett nytt fan till Melissa! Nästa gång hon kommer till stan kommer mamma och jag sitta på första parkett!! :)
Nike, 2013-11-09
Melissa Horn (2013-11-09) - Grymt bra Melissa!
Jag brukar dyka upp på Melissa horns spelningar men denna var utöver det vanliga. Hennes låtar är underbara likaså hennes framförande! Alaska som sjöng i början var gripande bra och jag var tårögd redan innan Melissa kom ut på scen. Efteråt tackade hon och gick av men chockade oss med att komma ut igen äsch vi tar väl några fler och fortsatte spela. Därefter tog hon sig tid att snacka och fotograferas av och tillsammans med sina fans. Hon är bara bäst

Vägbeskrivning

Gatuadress: Kalmarsalen
Skeppsbrogatan 49, 392 31 Kalmar