Jönköpings Konserthus

Jönköpings Konserthus invigdes i september 1990 och är beläget på Elmiaområdet i Jönköping
Jönköpings Konserthus
Elmiavägen 15,
55454 Jönköping
SE

Spelplatsinformation

Jönköpings Konserthus består av två salar för olika typer av evenemang, Hammaskjöldsalen med 1097 sittplatser och Rydbergsalen med 292 sittplatser.

Inga evenemang tillgängliga...

För närvarande finns det inga tillgängliga evenemang hos Jönköpings Konserthus .

Jönköpings Konserthus
4.8 (4 Recensioner)
Stämning
Akustik och sikt
Facilities
Parkering
Spelplatsens service

Recensioner av denna spelplats:

Per, 2014-01-29
Melissa Horn (2014-01-29) - Jättebra
Allt va jättebra. Det går inte att klaga på någonting. Bra organiserat när man skulle köpa skivor efteråt. Fortsätt att ha det så
HaneenAS, 2013-11-12
Melissa Horn (2013-11-12) - Magiskt!
Kvalitén, känslan, upplevelsen...konserten var helt magisk! Går egentligen inte att beskriva med ord hur fruktansvärt bra den var men Eventim gjorde en seger! Heaven var a place on earth i lördags :)
Roger L, 2013-11-12
Bra arena. Stort benutrymme framför stolen. Inga köer före o efter evenemanget i den utsålda lokalen. Men dåligt att man behövde betala parkeringsavg när konsertbiljetterna är så höga nuförtiden!
Melissa Horn (2013-11-12) - Super spelning!!
Kan säga att jag som ej tidigare konsertbesökare till Melissas konserter hade en lite bävan att det skulle bli väl avskalat. Hade i tankarna en spelning där hon satt ensam med gitarren på en barstol och spelade lugna låtar i dunkelt ljus! Mina farhågor kom på skam med ett rejält tajt band på fem medlemmar förutom Hornet! Gitarrer, trummor, bas, piano mm och Melissas härliga stämma höjde stämningen till ett toppbetyg och jag kan verkligen rekommendera hennes spelningar och då även Jönköpings konserthus ute på Elmia som funkade väldigt bra som arena!

Vägbeskrivning

Gatuadress: Jönköpings Konserthus
Elmiavägen 15, 55454 Jönköping