At The Gates Malmö - Biljetter

At The Gates Malmö - Biljetter
lö, 2014-11-29, 19:30 Kulturbolaget
Bergsgatan 18, 21121 Malmö

Den 29 november spelar At The Gates på KB i Malmö. Räkna med att bli överkörd!

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter

Bästa plats-bokning

Du väljer priset – vi visar de bästa lediga platserna

At The Gates, Kulturbolaget, 2014-11-29
Stäng helskärmsvy
KategoriBeskrivningPrisAntal 
1 StåplatsOrdinarie
350,00 SEK
 • Information
 • Pris inklusive moms och serviceavgift men utan eventuell leveransavgift.
 • Tillgängliga leveransmetoder för detta evenemang:

  Finns inte önskad leveransmetod i listan? Kontrollera om den går att välja i kundvagnen.

 • Ticketdirect - skriv själv ut din biljett
 • Uthämtning - Eventim-ombud
 • Uthämtning - ATG
Välkommen till
Kulturbolaget
bokning i arenaöversikten
 
 
Presenteras av Kulturbolaget

Support: Grave
Opener: Morbus Chron

19 år efter senaste, och galet hyllade, albumet är Sveriges största och mest inflytelserika death metal-band tillbaka med nytt efterlängtad album och turné! At The Gates ställer sig åter på scenerna och i slutet av november erövrar de Malmö tillsammans med Grave och Morbus Chron.

At The Gates är tillbaka och det med råge. Efter ett antal hyllade återföreningsspelningar är bandet på allvar tillbaka för att visa var skåpet ska stå. Senare i år släpps deras första album sedan det mästerliga och djupt inflytelserika albumet ”Slaughter of the Soul” som släpptes för snart 20 år sedan, en skiva som när den kom 1995 höjdes till skyarna av både kritiker och fans världen över och som dess ständigt hittat nya lyssnare. På nya alstret ”At War With Reality” tar At The Gates vid precis där ”Slaugther of the Soul” slutar. Allt är uppbyggt för en kommande succé.

Under nittiotalet så kom At The Gates att bli ett av de största death metal-banden i genren och de skapade det som många kom att kalla ”The Gothenburg Sound”. De kom att bana vägen för band som Dark Tranquility och In Flames och de har influerat mer band än vad som går att räkna.

När nu At The Gates dyker upp med nyheten om att ett nytt album är på väg så är det svårt att inte kippa efter andan och med vetskapen om att de kommer spela live i anslutning gör livet bra mycket enklare att ta sig an.

Den 29 november spelar At The Gates på KB i Malmö. Räkna med att bli överkörd!

Åldersgräns: 13 år
 •  
  At The Gates
    5 stjärnor, från 1 Fan report
 • Wacken Open Air - Wacken Open Air

  2008-08-08

  Makalöst.. från Arvid, 2011-05-30
  När At The Gates utropade att de skulle återförenas 2008 för att göra några utvalda spelningar runtom i världen så exploderade metalvärlden i eufori och oerhörd förväntan. Skulle bandet kunna prestera så som de gjorde för 12-14 år sedan? At The Gates gör en legendarisk spelning som även spelades in som en Live-DVD och visade just varför deras skiva Slaughter of the Soul anses vara en av de bästa skivor som gjorts genom tiderna. Någonsin. Ni som har chansen att se At The Gates på Metaltown i år, GÖR DET!

Om artisten

Artistens biografi

At the Gates var ett death metal-band från Göteborg. At the Gates har haft stor betydelse för utvecklingen av svensk death metal. De är föregångare och stilbildare för det som inom death metal senare har kommit att kallas för The Gothenburg sound, eller på svenska göteborgsdöds, inom vilka band som In Flames, Dark Tranquillity med flera kategoriser...
Läs mer

Sök vidare