Dan Reed Network - Biljetter

Dan Reed Network, det klassiska funkrockbandet från Portland, Oregon kommer till Örebro för första gången på 24år och den 9 december står de på scen på Kulturhuset! Med ny platta i bagaget komme...

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter

Dörrarna öppnas 20.00

EvenemangOrterDatum
Dan Reed NetworkÖREBRO
Kulturhuset Örebro
lö, 2017-12-09
20:00
 
Från SEK 295,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Dan Reed Network, det klassiska funkrockbandet från Portland, Oregon kommer till Örebro för första gången på 24år och den 9 december står de på scen på Kulturhuset! Med ny platta i bagaget kommer bandet att spela gamla klassiker och nya alster. Missa inte! Bandet som startades 1984 hade stora framgångar i början på 1990-talet och sålde 5 miljoner plattor, bland annat med monsterhiten "Rainbow Child" som spelades flitigt på MTV och radio världen över

Dan Reed Network är:
Dan Reed – sång/gitarr/piano
Brion James – gitarr/sång
Melvin Brannon II – bas/sång
Rob Daiker – keyboard/sång
Dan Pred – trummor

http://danreed-network.com/
 •  
  Dan Reed Network
    4.8 stjärnor, från 5 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2014-05-28

  Härlig, skön klubbspelning! från Micke Rehn, 2014-06-01
  Jag har sett Dan Reed och hans näverk ett antal gånger tidigare i såväl stora som små arenor men det var givetvis ett par år sedan sist. Nu när de ger sig ut på en reunionturné var det självklart att se dem på KB. Uppvärmarna Degreed gjorde bra från sig - bra låtar som dock låter bättre på skiva än vad de gör live så de får nog spela ute lite mer. Dan Reed Network äntrade scenen med en lite väl blygsam låt som var i mjäkigaste laget - hade hellre sett att de öppnade med en riktigt slagkraftig klassiker istället. Efter en lite darrig öppning, de hade inte spelat tillsammans på ett par månader så blev de också tajtare och spelglädjen var det inget fel på. Bra låtar, ett band som har kul och mycket improvisation på scenen bidrog till en härlig stämning i publiken. Lite obligatorisk allsång i Ritual och ett par utflippade solon ger oss i publiken lite mer än vad som kan förväntas av ett bra rockband. Dan Reed är en härligt trevlig kille som har en grym inlevelse på scen och hans röst är verkligen bra tycker jag. Att han nu är ute på lite större spelställen än de traditionella vardagsrum, pubar och andra spelställen han huserat på de senaste åren i Malmö måste bara vara kul och han ser verkligen ut att trivas. Extra plus för att han som artist också tar sig tid att mingla i publiken efteråt - tack för en kanonspelning Dan!
 • Malmö - kulturbolaget

  2014-05-28

  Ett liveband man inte får missa! från lars sjögren, 2014-06-01
  En konsert fylld med heart and soul. Ett band som verkligen lyfter live och bjöd på sig själv med mycket spelglädje och spontanitet. Bandet hade roligt på scen, breda leenden, mycket energi. Kändes även som de improviserade en hel del.
 • Malmö - Kulturbolaget

  2014-05-28

  Riktigt bra!! från Helene, 2014-05-31
  Verkligen en upplevelse att få se Dan Reed Network igen efter 21 år. Samma häftiga upplevelse nu som då. Så proffsigt! Fick både autografer och foton efter konserten - är så glad! TACK!!

Fortsätt till andra evenemang