Profil

Beach Boys

Ridå upp: Beach Boys på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Beach Boys på eventim.se. Profil för Beach Boys utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

The Beach Boys är ett amerikanskt rockband bildat 1961 i staden Hawthorne, Kalifornien (precis utanför Los Angeles). De var (och är) en av de allra mest populära popgrupperna från 1960-talet och hade även efter storhetstiden sporadiska skivframgångar fram till slutet av 1980-talet. The Beach Boys har under sin långa karriär gått igenom många olika ...
Läs mer

 •  
  Beach Boys
    4.2 stjärnor, från 5 Recensioner
 • Göteborg - Trädgårdsföreningen

  2012-07-29

  Fantastisk upplevelse! från Hasse, 2012-08-01
  Upplevelsen var fantastisk, inte rent musikaliskt kanske, men ur ett historiskt perspektiv var det något unikt. Jag gillar verkligen att band från 50-60 och 70-talet ger sig ut på en turné och spelar för sina gamla trogna fans, och naturligtvis nyvunna fans. Att det ibland saknar perfektion i allt framförande spelar inte så stor roll. Beach Boys gjorde en fantastiskt bra konsert i högt tempo, där man måste väga in gubbarnas ålder. Till sin hjälp hade de ytterligare 9 musiker för att skap skivsoundet. Jag har aldrig sett dem tidigare i verkligheten, har känts på något sätt ouppnåeligt, men här stod dem och verkade ha skitroligt och var på strålande humör. Det är klart att när man tittar på Brian Wilson, ser man att han inte är riktigt närvarande och det kan kännas lite sorgligt med ett sådant geni. Delar av gänget såg ut att komma från filmen Cocoon och som hade fått ny energi. Underbart att se. Al Jardine var den som såg piggast ut och hade inte förändras speciellt mycket genom åren. Läste Markus Larssons recension i Aftonbladet dagen efter och insåg att en sådan ung, antagligen fördomsfull, recensent inte borde ha fått jobbet att recensera. Han saknar både känsla och historien för ett sådan här gammalt band och kan antagligen inte väga in alla känslor som vi, som hörde dem som unga, gör. Med kommentarerna: Beach Boys-nu är ni farligt nära en fars och perfekt bakgrundsmusik för sällskapsresor till Mallorca. Sorligt! Glädjande nog var det andra tidningars skribenter som hade ett mycket nyktrare perspektiv på konserten. Underbar upplevelse, ångrar verkligt inte att jag var där. Dock kan kritik framföras mot arrangörerna som inte hade reserverat en zon för handikappade. Jag fick själv hjälpa en kvinna som satt i rullstol. Hon hade placerat sig vid första bänkraden, men när konserten började stod där 8-9 rader med människor som helt ignorerade de handikappade som satt i sina rullstolar. Vi fick hjälpas åt att knuffa fram dem. Dåligt! Men som sagt, bra konsert, fantastiskt och unikt att se. Satt förresten bredvid en kvinna, sångerska, som hade lagat frukost till dem när de var i Sverige på en spelning på 60-talet, kul.
 • Göteborg - Trädgårdsföreningen

  2012-07-29

  Underbar konsert! från Ylva Holmström, 2012-08-01
  Hade en underbar kväll när The Beach Boys lirade 40-tal låtar nonstop på Trädgårdsföreningen! En härlig sommarkväll!
 • Göteborg - Trädgårdsföreningen

  2012-07-29

  Jättebra spelning från Lasse Swedlund, 2012-07-31
  Fantastiska att få se dessa legender på deras ärldsturne. Evenemanget i sin helhet var väldigt bra organiserat. Själva konserten var mäktig med oroliga musiker, som levererade ett styck musikhistoria.

Fortsätt till andra evenemang