Carbe med gäster – höstkonsert 2017 - Biljetter

Biljetter till Carbe med gäster – höstkonsert 2017, 2017 Kungälv Carbe med gäster är tillbaka med en helt ny show - fullspäckad med fantastiska gästartister och varierade musikstilar! Allt under...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Carbe med gäster – höstkonsert 2017KUNGÄLV
Mimers Kulturhus
lö, 2017-09-30
16:00
 
Från SEK 290,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Biljetter till Carbe med gäster – höstkonsert 2017, 2017 Kungälv
Carbe med gäster är tillbaka med en helt ny show - fullspäckad med fantastiska gästartister och varierade musikstilar! Allt under ledning av David Carbe tillsammans med det eminenta husbandet David Carbe Kvartett. Gästar konserten på Mimers Hus gör de fantastiska artisterna Sofia Källgren och Caroline Wennergren!

Sofia Källgren är en av Sveriges mest folkkära artister. I över 20 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands. I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där har hon turnerat samt släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i mängder av TV-program samt Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan m.m. Hon har samarbetat med symfoniorkestrar, stråkensembler, körer och artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams för att nämna några.

Caroline Wennergren slog igenom i Melodifestivalen 2005 med låten “Different kind of love”. Med dunder och brak slog hon sig in i de svenska tittarnas hjärtan och därefter har hon turnerat runt i Sverige som solist och i flera storbandskonstellationer. Hon har turnerat med Diggiloo, framträtt i många olika TV-program och gjort sig känd för sin unika röst och sitt fantastiska scenspråk. Caroline sjunger i många olika genrer men kommer i sin absoluta rätt när hon ger sig in i jazzens spännande värld.

Konserten beräknas till ca 2,5 timmar inkl. paus.
Varmt välkomna!

Facebook

OBS! Praktisk information
Handikappsplatser bokas på telefon: 0771 130 150

Fortsätt till andra evenemang