Profil

Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.9 stjärnor, från 1003 Fan reports
 • Norrköping - Bråvalla

  2015-06-24

  upplevelse från Marie, 2015-07-30
  bra musik och en massa härliga människor kan gå runt och bara mysa :) En upplevelse för alla. Hoppas att ni fortsätter att få dit bra artister.
 • Norrköping - Bråvalla

  2015-06-25

  En fantastisk upplevelse! från Marie från Stockholm, 2015-07-30
  En perfekt helg med bra musik, god mat, supertrevlig personal överallt, dock en del snuskiga bajamajor.... Önskar dock att ni kan fixa lite bättre väder till nästa år. Jag kan till och med tänka mig att betala extra för ett sånt tillval :-)
 • Norrköping - Bråvalla

  2015-06-25

  Urkass planering från syltan, 2015-07-27
  kravalstacket flyttades hej vilt, gångarna var inte grusade trots att det ligger på dymark, man kan inte handla med kontanter inne på festival området, utan då får man ställa sig i kö och fylla på chipet. man får även ett band som säger att man är över arton, men det gäller inte som ID, vilket gör det helt värdelöst, man måste ändå ha legg på sig. voläntärerna har inte fått någon information om nått, så dom vet lika mycket som en förstagångs besökare.

Sök vidare