Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.8 stjärnor, från 739 Fan reports
 • Norrköping - Bråvalla

  2014-06-26

  Braaaa men töm bajamajorna! från nachos, 2014-08-21
  Helt fantastik festival, schemat för min del var bra då inga artister krockade eller så så bra jobbat för de som la schemat! Många köer till barenvilket kortade kötiden tror jag(?), tog aldrig särskilt lång tid att få dricka :) Chipen funkade bra, inga problem att betala eller att få pengarna tillbaka efter festivalen. Bajamajorna var dock det äckligaste jag vart med om, de måste tömmas oftare.
 • Norrköping - bråvalla

  2014-06-26

  fantastiskt komplett festivalupplevelse! från Evvz, 2014-08-19
  Allt från att leva på churros till att vara täckt med lera i 48 timmar har gett mig en festivalupplevelse som fick en att känna nostalgi och gemenskap med vänner och främlingar som man delat upplevelsen med. Klart ett superbra sätt att komma närmre kompisarna och träffa nya. Det är självklart att musiken (som btw är helt grym, efteråt har man sett alla artister som spelar på radion hemma i verkligheten) är i centrum men allt detta gör bara att bråvalla får A++++++++! Längtar till bråvalla nästa år!
 • Norrköping - Bråvalla

  2014-06-26

  Superfestival! från Jennie, 2014-08-17
  Är jättenöjd över mitt besök på bråvalla även i år! Var där på torsdagen, såklart lite tråkigt att kassorna strulade där en stund, men ingenting som störde helheten av festivalen! Och så kompenserades det ju med gratis inträde under fredagen, vilket jag tyvärr inte kunde utnyttja, men tycker det var superbra ändå! Precis som förra året ett bra val av artister och band. Även bättre med fler toaletter i år, så det var ett stort plus, även mer matställen kändes det som iallafall. Sammanfattat, En superbra festival, som jag kommer besöka även nästa år!

Sök vidare