Bråvalla Festival - Biljetter

Bråvalla Festival 2017 - Norrköping

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Bråvalla Festival 2017Norrköping
Bråvalla Flygfält
to, 2017-06-29
12:00
 
Ej bokningsbar
Information
1 - 1 från 1

Presenteras av FKP Scorpio:

Festivalen äger rum på Bråvalla Flygfält i utkanten av Norrköping och ligger på gångavstånd från spårvagnens slutstation. Bråvalla Festival arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer av livemusik, FKP Scorpio.

För mer info besök: www.bravallafestival.se

Åldersgränser: 13 år fyllda gäller för festivalområdet. 16 år fyllda rekommenderas för campingarna.

Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i festivalprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.9 stjärnor, från 1202 Fan reports
 • Norrköping - Bråvalla flygfält

  2016-06-30

  Otroliga artister och skön stämning! från Saga Pettersson, 2016-07-08
  Hade en fantastisk weekend på Bråvalla festival!! Trots allt som hände på festivalen blev jag aldrig utsatt själv eller mina kompisar. Betalning med armbanden var enkelt och smidigt! Och framför allt... Artisterna var helt otroliga! Tackar för denna upplevelse!
 • Norrköping - Bråvalla

  2016-06-30

  Kanon Crew & Artister från Tobias Ohlsson, 2016-07-08
  Kanonbra crew, däribland räknar jag med allt från vakter, volontärer, matbespisning och de som rengjorde toaletterna med jämna mellanrum. Bandet funkade perfekt vid ALLA tillfällen. Placeringen av av toaletterna hade inte behövt vara så nära vid matstånden och köptälten vid det stora säljområdet. Kunde gärna önskat att det fanns förbindelse från spårvagn till området med buss då det ändå är två kilometer att gå. Det är nog också de TVÅ saker jag kan tycka ska skulle kunna bli bättre annars så var nog allt rätt så genomtänkt! :D
 • Norrköping - Bråvalla

  2016-06-30

  För lite Rock! från Martin B, 2016-07-07
  Dom rock akter som fanns var bra. Dock fick dom förlite speltid. Speciellt på lördan. Jag talar för en del andra med som tyckte lika. Hoppas på mera Rock och Metal till nästa år. Å mindre House.

Sök vidare