Kodjo - Ett Brott Mot Jantelagen - Biljetter

Kodjo - Ett Brott Mot Jantelagen - Biljetter

14 mars tar Kodjo Akolor sin nya standup-show ”Brott mot jantelagen” till Palladium i Malmö.

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Malmö
Palladium
lö, 2015-03-14
19:00
 
Från 300,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 1 från 1
Presenteras av Kulturbolaget

I februari har Kodjo Akolor premiär för sin nya standup-show ”Brott mot jantelagen”. Den älskade komikern och programledaren för “Musikhjälpen”, "P3 Guld” och "Morgonpasset i P3" besöker Palladium i Malmö den 14 mars med en helt ny humorföreställning om att vi faktiskt ska tro att vi är något. Kodjo Akolor, som nyligen vann Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare, vill motivera publiken att en gång för alla kicka ut jantelagen ur sitt svenska DNA.

"Brott mot jantelagen” är en personlig standup-föreställning som tar avstamp i Kodjo Akolors liv och hans motto att aldrig vara nöjd med det man har.

– Min resa från student, plåtslagare, brevbärare och finanssnubbe till radiopratare och komiker är i sig ett brott mot jantelagen. Jag vill visa folk att det går att bryta mot jantelagen oavsett vem man är genom att berätta om mitt liv från barndom fram till idag. Jag vill få folk att tänka “fan vi knäcker jantelagen, vi kickar ut den ur vårt svenska DNA”, säger Kodjo Akolor.

Den nya föreställningen “Brott mot jantelagen” innehåller tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Kodjo Akolor är kanske mest känd som programledare för “Morgonpasset i P3” och "Musikhjälpen”. Hans populäritet visade sig tydligt när han nyligen vann Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. 8-14 december är han för fjärde året i rad programledare för SVT:s och Sveriges Radios stora insamlingsevent “Musikhjälpen” och 17 januari leder han för andra året i rad Sveriges största musikgala “P3 Guld” i Göteborg.

Åldersgräns: 13 år

Sök vidare