Mörkaste Småland - Biljetter

I slutet av september 2015 är det dags för uppföljning på succéfestivalen Mörkaste Småland!

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Hultsfred
Metropol
fr, 2015-09-25
17:00
 
Från 854,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 1 från 1
I slutet av september är det åter dags för mörkret att härska på Metropol / RockCity i småländska Hultsfred, då det är tid för uppföljning på succéfestivalen Mörkaste Småland!

Ca 18 akter av högsta kvalitet, fördelade på två dagar och två scener, i en stilfull inramning i förstklassiga lokaler med passande kringaktiviteter och försäljare. Festivalen borgar för genuin musik av det mörkare slaget. Tonvikten ligger på extrem metal men även andra kompletterande stilar ryms i det mörka konceptet.

Åldersgräns:
15 år
18 års gräns för alkoholköp

Festivalpasset ger inträde till festivalområdet med konsertlokaler och försäljning.

Välkomna till det småländska mörkret!
 •  
  Mörkaste Småland
    5 stjärnor, från 5 Fan reports
 • Hultsfred - Metropol

  2014-09-26

  Grymt bra festival från Mattias Holmberg, 2014-12-11
  Måste säga att festivalen var klockren. Väl där flöt allting bara på och var först efteråt man reflekterade över att det egentligen inte fanns något riktigt irritationsmoment. Bra lineup, bra ljud (iaf ut mot oss i publiken), bra schemaläggning. Praktiska detaljer som barer, toaletter o garderob fungerade också utan strul el långa väntetider.
 • Hultsfred - Metropol

  2014-09-26

  Mörkaste Småland, här för att stanna från Kalle, 2014-12-10
  Det var med blandade förväntningar som jag och polarna drog oss mot Hultsfred för att delta på Mörkaste Småland. Som förväntat var det en väldigt liten festival, vilket absolut inte är något dåligt. Tvärtom. En väldigt intim och mindre black/death metal-festival med fokus på ett gäng större akter sammansvetsat med en större drös mindre och lokala akter var precis vad Sverige behövde och behöver. Detta gjorde att man även fick stor chans att träffa och prata med banden, vilket är ett enormt stort plus. Kort sagt gjorde man det inte krångligare för sig än vad man behövde. Merchandise-stånden bestod av simpla uppfällbara bord där man fick chansen att träffa många av banden, baren hade ett bra lagom utbud, lokalen i sig är direkt lämpad för denna typ av festival med en mindre och en större scen, ett par matvagnar utanför samt en tatuerare som körde för fullt i sin lilla salong. Jag och polarna var grymt imponerade och fruktansvärt nöjda med denna första upplaga av Mörkaste Småland och bestämde redan i bilen på hemvägen att vi definitivt kommer tillbaka nästa år. 10/10 och starkt rekommenderat för er som vill ha en mindre festival i sann black metal-anda.
 • Hultsfred - Metropol, Hultsfred

  2014-09-26

  Ett drömspel från Caroline Oskarsson, 2014-12-10
  Man kan inte begära mer av ett förstaårsevenmang. Fantastiska band, otrolig stämning och underbar atmosfär. Om jag skulle gjort en festival hade jag inte ändrat en endaste detalj. Att på lördagnatten gå omkring strax innan festivalens sista skälvande andetag dras och enbart höra positiva och glada kommentarer säger väl sitt. Väl genomfört, fantastisk line-up och eldsjälar som brinner starkare än solen..kan man begära mer? Att fokus ligger på underground känns väldigt relevant. Festivaler som Sweden rock har aldrig tilltalat mig men på Mörkaste Småland får jag inte en lugn stund när jag rör mig mellan alla akter. En upplevelse som jag är er evigt tacksam för! Tack!!

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!