Band of Skulls Stockholm - Biljetter

to, 2016-11-03, 20:00 Debaser Strand
Hornstulls strand 4, T-bana Hornstull,
117 39 Stockholm

Band of Skulls kommer till Debaser Strand i Stockholm, 3 november.

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra!

  • Eventim Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Boka biljetter

Bästa plats-bokning

Du väljer priset – vi visar de bästa lediga platserna

Band of Skulls, Debaser Strand, 2016-11-03
Stäng helskärmsvy
KategoriBeskrivningPrisAntal 
1 StåplatsOrdinarie
215,00 SEK
Välkommen till
Debaser Strand
bokning i arenaöversikten
 
 
Presenteras av FKP Scorpio:

Med sitt fjärde album “By Default” ger sig nu Band of Skulls ut på vägarna och kommer till Sverige för en tung spelning på Debaser Strand. Biljetterna släpps kl 10:00 den 8 juli och säljs via eventim.se.

Hade tillkomsten av ett band varit en boxningsmatch hade den kunnat beskrivas som att tvåhundra kilo tungviktsblues och trehundra pannor indierock gick en match i ett garage och ur ringen som segrare steg Band of Skulls. Den trio varav två är sångare och alla tre låtskrivare som tog sin form i Southhampton för drygt ett decennium sedan har aldrig låtit skarpare och mer medryckande än vad de gör på den nya plattan “By Default”.

Det finns ett avgörande ögonblick i Band of Skulls berättelse som visar att de menar allvar. När bandet var i USA för att slutföra arbetet med vad som skulle bli deras debutalbum "Baby Darling Doll Face Honey", gav de sig ut på sin första USA-turné. Men det var inga snabba stopp i New York och Los Angeles och sedan tillbaka hem; i stället valde gruppen att spela i varje stad de hittade, tills de hade spelat sig genom hela kontinenten. De satsade allt på ett kort; hade bandet inte slagit igenom med sin turné skulle allt vara över. Men så blev det inte - det blev snarare startskottet för något grandiost.

Åldersgräns: 18 år

Sök vidare