DragonForce

DragonForce - Biljetter hos eventim.se

DragonForce är en brittisk musikgrupp som spelar power metal. Bandet kallar sin genre extreme power metal. Det startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. Li hade spelat i ett antal andra band, bland andra bandet Demoniac i London, men han ville ta musiken mer på allvar och startade då bandet Dragonheart tillsammans med sin vän och gitarrlärling Sam Totman. De bytte tidigt namn från Dragonheart till Dragonforce för att inte förväxlas med såväl andra band som med filmer. Bandets popularitet accelerarade oerhört efter deras medverkan i TV-spelet Guitar Hero III: Legends of Rock med låten Through the Fire and Flames som anses vara den svåraste låten på alla Guitar Hero-spel. ... Läs mer

DragonForce

DragonForce

2015-03-27 - 2015-04-04

DragonForce åter i Sverige 2015! Babel i Malmö och Sticky Fingers i mars, Debaser Medis i april.
Mer om detta evenemangBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

DragonForce är en brittisk musikgrupp som spelar power metal. Bandet kallar sin genre extreme power metal. Det startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. Li hade spelat i ett antal andra band, bland andra bandet Demoniac i London,...
Läs mer

 •  
  DragonForce
    4.4 stjärnor, från 9 Fan reports
 • Stockholm - Arenan (Fryshuset)

  2012-10-27

  Grymma! från Rasmus Eriksson, 2014-11-26
  Levererade otroligt bra folk säger dom inte levererar live riktigt skitsnack den bästa konserten jag varit på idolerna rockar fett!!!
 • Lund - KB Hallen

  2012-10-21

  Grym spelning från Tim, 2012-10-24
  Grymma som alltid. Nye sångaren en boost för bandet. Bra live Dåliga publik siffror , misstänker de flesta drog till Göteborg, då de biljetterna släpptes först.
 • Lund - Mejeriet

  2012-10-21

  Ösigt som fan! från Jesper H, 2012-10-24
  Uppslutningen avr riktigt dålig, vilket såklart är synd. Man fick inte riktigt den där konsertkänslan. Det kan ha berott på att det var en söndag kväll. Trots det så levererade Dragonforce! Det kändes som om de gav allt. Och tack vare Mejeriets scen så kunde man komma upp riktigt nära inpå dem. Jag blev lite besviken på den nya sångaren dock. Han lyckades inte riktigt producera de höga tonerna. De var alla oerhört ödmjuka och kom fram till scenkanten och gav alla fistbumps och high fives. På det hela taget: Bra framträdande trots dålig uppslutning!

Sök vidare