Profil

Getaway Rock Festival

Getaway Rock Festival - Biljetter hos eventim.se

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra kritik för att vara en helt nystartad festival av både besökare och artister som tyckte att den var mycket välorganiserad och genomtänkt. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.2 stjärnor, från 379 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna Gävle

  2015-08-06

  Bra, men dkunde vart bättre.. från Junselenyberg, 2015-08-11
  Lite svaga headliners och för spretigt, saknar tidigare års focus på hårdare och tyngre akter och inte så mycket flörtande med SwedenRock. men på det hela en rätt trevligt festival, god stämmning och bra utbud av mat och dryck.
 • Gävle - Gasklockorna

  2015-08-05

  Såå bra!!! från Marita, 2015-08-11
  Takida har fått så mycket skit från riktiga hårdrockare för att dom kom till Getaway. Jag tycker dom var klart bäst! Det är bra om en festival har några band som inte är så tunga. Vi är ju några som åker med för att det är så himla kul med festival men kanske inte älskar den tunga hårdrocken! Takida, Statusquo, Thunder Mother och Rob zombi var bäst. Men jag fick se en massa andra band som jag inte kände till. (trots att min syster och min man strävar och spelar för mig) Fördelen med en fesival är att man kan gå omkring med sin öl och njuta av det man hamnar på om man inte har någon spelning på gång för tillfället! Härlig miljö och gött folk! Helt klart värt att åka 50mil enkel väg!
 • Gävle - Gasklockan

  2015-08-08

  Carnifex; Thank you for the music! från Spice girls-mannen, 2015-08-10
  CARNIFEX. Ni gjorde Getaway 2015 till en oförglömlig upplevelse. Thank you for the music; for giving it to me.

Sök vidare