Profil

Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.8 stjärnor, från 730 Fan reports
 • Norrköping - norrköpings flygfält

  2014-06-26

  bättre än första året från Bergman, 2014-07-30
  Det funkade bättre med bajamajorna denna gången, men vill fortf att dom töms fler ggr om dagen på husvagnscampingen Allt krånglar så klart i början men förutom att det bara var en restaurang där chippet funkade under torsdagen så va ja riktigt nöjd med det! förstod inte meningen med ett 18års band när det ändå kunde hända att dom kolla leg i öltälten. Det som va så skönt att lämna viktigt i vagnen nu när man inte behövde kontanter el kort på området Ser framemot nästa år :)
 • Norrköping - Bråvalla

  2014-06-26

  Artisterna var det enda som levererade. från Natalie, 2014-07-28
  Jag tyckte att artisterna var riktigt bra, spelschemat flöt på felfritt, och jag hade turen att inga av mina band krockade med varandra. Så all eloge till artisterna. Festivalen i sig däremot. Det märks tydligt att denna festival endast är till för att dra in pengar till arrangörerna. Dålig service och ingen kärlek till besökarna. Det fanns inte handsprit eller liknande någonstans på hela festivalen, vilket är vidrigt och så ohygieniskt att det nästan är olagligt. Det blir ju jättemysigt när man har gått på toa och sedan ska gå och köpa mat. Dessutom så var den enda platsen man kunde skölja av händerna med vatten, samma plats som man hämtar drickvatten, vilket gör allt detta ännu vidrigare. Hej sjukdomar, kasta er på mig bara. På campingen fick vi inte toalettpapper förrän näst sista dagen, då varje bajamaja försågs med EN toarulle som fick räcka de sista dagarna. Men ja, sammanfattningsvis så är det en egentligen usel festival, men som hade riktigt fantastiska artister, iaf i min smak. Ett litet plus till att allt låg så nära varandra också. Men till nästa år, på riktigt, SKÄRPNING MED HYGIENEN! :@
 • Norrköping - Bråvalla

  2014-06-26

  Bråvalla var helt fantastiskt! från Emmahglind, 2014-07-25
  Jag hade några av mina bästa, sjukaste och roligaste dagar på Bråvalla. Att vara på festival var en grym upplevelse som alla måste testa på! Jag ska definitivt åka till Norrköping för Bråvalla nästa år, och året efter det. Helt klart en grym festival, helt fantastiskt!

Sök vidare