Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.se

Bråvalla Festival

Bråvalla Festival

2016-06-30

Sveriges största festival - Bråvalla Festival 2016 i Norrköping. Officiella biljetter!
Mer om detta evenemangBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.8 stjärnor, från 793 Fan reports
 • Norrköping - Sensation

  2015-06-25

  (y) från Baggan, 2015-06-28
  Riktigt bra artister och ett sjukt tryck överallt med många dedikerade till sången på låtarna. Nackdelarna på festivalen var att det fanns många människor som inte vart så trevliga då och då och att många rökte droger bland folkmassorna.
 • Norrköping - Bråvalla flygfält

  2015-06-26

  sjukt bra!! från Stina, 2015-06-28
  Finns bara positiva saker att säga om det. Go stämning och bra musik resulterade i en rolig dag, kväll och natt.
 • Norrköping - Bråvalla

  2015-06-25

  Min premiärfestival!!! från Sofia, 2015-06-28
  För att vara min första festival någonsin så ändrade Bråvalla min syn på hur faktiskt det gick till på en sådan här festival. Från att ha nervöst i flera dagar planerat inför alla möjliga tänkbara nödsituationer så kände jag direkt tryggheten och även den underbara festivalkänslan i luften. Super lätt upplägg, schemat för alla artister var inga problem att följa och avstånden mellan scenerna - och hela området i sig - var perfekt. Personalen, vakterna och volontärerna gjorde att jag kände mig säker och det kändes skönt att veta att de fanns runtomkring när man såg dem. Det fanns en bra variation med mat, vilket uppskattas. Jag kommer med största sannolikhet komma tillbaka nästa år, detta blev en fantastisk upplevelse för mig i år!

Sök vidare