Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.se

Bråvalla Festival

Bråvalla Festival

2017-06-29

Bråvalla Festival 2017 - Norrköping
Mer om detta evenemang

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.9 stjärnor, från 1202 Fan reports
 • Norrköping - Bråvalla flygfält

  2016-06-30

  Otroliga artister och skön stämning! från Saga Pettersson, 2016-07-08
  Hade en fantastisk weekend på Bråvalla festival!! Trots allt som hände på festivalen blev jag aldrig utsatt själv eller mina kompisar. Betalning med armbanden var enkelt och smidigt! Och framför allt... Artisterna var helt otroliga! Tackar för denna upplevelse!
 • Norrköping - Bråvalla

  2016-06-30

  Kanon Crew & Artister från Tobias Ohlsson, 2016-07-08
  Kanonbra crew, däribland räknar jag med allt från vakter, volontärer, matbespisning och de som rengjorde toaletterna med jämna mellanrum. Bandet funkade perfekt vid ALLA tillfällen. Placeringen av av toaletterna hade inte behövt vara så nära vid matstånden och köptälten vid det stora säljområdet. Kunde gärna önskat att det fanns förbindelse från spårvagn till området med buss då det ändå är två kilometer att gå. Det är nog också de TVÅ saker jag kan tycka ska skulle kunna bli bättre annars så var nog allt rätt så genomtänkt! :D
 • Norrköping - Bråvalla

  2016-06-30

  För lite Rock! från Martin B, 2016-07-07
  Dom rock akter som fanns var bra. Dock fick dom förlite speltid. Speciellt på lördan. Jag talar för en del andra med som tyckte lika. Hoppas på mera Rock och Metal till nästa år. Å mindre House.

Sök vidare