Profil

Bråvalla Festival - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Bråvalla Festival
    3.8 stjärnor, från 724 Fan reports
 • Norrköping - Bråvalla Flygfält

  2014-06-26

  Bra stämmning på festivalen! från André Aturai, 2014-07-21
  Parkeringen funkade bättre detta år, så + på det! Jag tyckte line-upen var bättre förra året, men jag är mer en metalkille, men i år var också väldigt bra, jag hade sjukt skoj! Jag var på Bråvalla från onsdag till söndag, och det mesta funkade bra! Minus; Missade första dagens första spelning pga. sent insläpp?!?! Ni skulle släppa in folk 11.00 men vi vart insläppta kanske 11.45. :( Och det var alltid kö in till festivalområdet, speciellt när de större artisterna skulle spela. Ha större insläpp, iaf för de större artisterna. När man gick emellanåt så flöt det på någorlunda. Pappret till bajjamajjorna måste fyllas på!! Det verkade funka bra hos spoltoaletterna med påfyllning, fast det var fet kö. Kön orsakades delvis av att större delen av toaletterna var igenproppade. Icke bra! Petter gick av. Fan vad ledsen jag vart. Jag vet att ni inte kan styra över vädret, men ändå :( Kanske att de skulle gå att ordna något i loungen(plural) som extra. För mig funkade chippet relativt bra. Jag kommer ihåg att det inte funkade några gånger. Iof var det också elfel till tälten så allt var inte chippets fel. Dock vart jag nekad att köpa 2-3 gånger pga chippet. No biggie, men hörde att massor med folk klagade att det var nere jättelänge?! Det är inte så bra. Jag klarade mig på Dajm och när man väl satt i campet orkade man inte resa sig upp för att gå och äta. Iron Maiden och The Offsprings var sjukt tråkiga, allt gick verkligen på rutin. Boka inte de nästa år. Hämta Rammstein igen så kommer jag garanterat! Plus; Langos!!!! Förutom det så tyckte jag att maten funkade bra med variation, priser, kö och så. Vart aldrig dålig i magen iallafall. Självklart så är line-upen ett plus. Axwell A Ingrosso var mysigt! Jag vart speciellt förvånad av sensationscenen. En minst lika bra måste finnas nästa år! Duscharna var sjukt sköna och varma! Jag och polaren dushade på torsdagen när ingen annan duschade. Hörde/såg att det var fullt med folk på fredag eller lördag, kanske båda dagarna. Smart med alkotestet! Vi åkte in till stan varje förmiddag, då kändes det skönt att kunna kolla alkoholhalten. Trivium var bäst, dock för att de stora banden underprestera och att Petter gick av. Hämta Rammstein igen så kommer jag garanterat!
 • Norrköping - Bråvalla

  2014-06-26

  3 magiska dagar! från Eddie Fick, 2014-07-18
  Man kan inte beskriva bråvalla festivalen med något annat ord än magiskt. regnet spelade ingen roll allas humör var ändå på top. Tyvärr fick ju några uppleva kraften av blixten. Men det kan ej festivalen rå för.
 • Norrköping - Bråvallas flygfält

  2014-06-26

  Bråvalla från Sofia, 2014-07-18
  Jag tyckte att festivalen var bra överlag. Men vissa saker skulle kunnas göra bättre, ex. fler ställen där man kan vara under tak eftersom det regnade ute. Sen många gånger spelade flera bra band samtidigt och då fick man inte chansen att lyssna på båda.

Sök vidare