Profil

Kamelot

Ridå upp: Kamelot på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Kamelot på eventim.se. Profil för Kamelot utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Kamelot är ett progressive power metal-band från Florida, USA. Bandets musik har även inslag av symphonic metal och progressive metal. Thomas Youngblood och Richard Warner grundade bandet 1992 i Florida och ett år senare skrev det ett skivkontrakt med Noise Records. 1995 utkom deras första album, Eternity, som enligt press var en av de mest lovande...
Läs mer

 •  
  Kamelot
    4.4 stjärnor, från 19 Recensioner
 • Stockholm - Klubben (Frushuset)

  2013-11-08

  Kamelot levererar som vanligt! från Linus Rosen, 2013-12-10
  Tommy Karevik får som vanligt med sig den svenska publiken och låtlistan är varierad och bra. betyget höjs från 4 till 5 stjärnor tack vare kanon ljud och grymma gäst-sångerskan Alissa White-Gluz.
 • Stockholm - Fryshuset

  2013-11-08

  En upplevelse från Ann-Sofie, 2013-11-13
  Jag är eg inget hårdrocksfan men Kamelot var en upplevelse över all förväntan. Eftersom jag inte hört den tidigare sångaren var det svårt att jämföra men.....hört att han hade en otrolig röst. Blev mycket förtjust i sångerskan i Revamp, vilken röst och vilken utstrålning den tjejen hade...
 • Stockholm - fryshuset

  2013-11-08

  spelglädje. från Björne, 2013-11-12
  alla verkade ha kul när dom lirade fast det va en liten scen. känns lite tunnt utan roy MEN tommy är väldigt duktig sångare så lite mer rutin med bandet så blir det hur bra som helst. hursom.. dom levererade.

Fortsätt till andra evenemang