Hasse, Pernilla & Nisse - Biljetter

Unik trio på sommarturné i södra Sverige!Flera spelplatserUnder sommaren 2017 bjuds södra Sverige på en trippel ko...

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgränsen är borttagen, det är fri ålder.

Barn över 10 år löser biljett.

EvenemangOrterDatum
Hasse, Pernilla & NisseHÖÖR
Bosjökloster
fr, 2017-07-21
19:00
 
Från SEK 495,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Hasse, Pernilla & NisseÄNGELHOLM
Ängelholms Hembygdspark
lö, 2017-08-19
19:00
 
Från SEK 495,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 2 från 2

Information

Unik trio på sommarturné i södra Sverige!
Flera spelplatser

Under sommaren 2017 bjuds södra Sverige på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konserter. Trion, som aldrig tidigare spelat på samma scen, bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och är ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åker även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Till sommaren har publiken en chans att möta alla tre då de sammanstrålar under ett antal kvällar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.

Dörrar 18:00
Musikstart 19:00

Åldersgräns:
Bosjökloster - Åldersgränsen är borttagen, det är fri ålder. Barn över 10 år löser biljett.
Hembygdsparken - Åldersgränsen är borttagen, det är fri ålder. Barn över 10 år löser biljett.
Rullstols biljett köps via Biljettforums Kundcervice telefon 0771-130 150

Praktisk information inför konsertbesöket:

Bosjökloster:

Filt, sittpallar, campingstolar och picknick är välkommet att ta med. Observera! Alkohol är inte tillåtet att medföra in på arenan! Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
Bosjökloster: bosjokloster.se/sv-SE // info@bosjokloster.se // 0413-250 48

Slottshagen Grytan och Hembygsdparken:
Ingen egen mat eller dryck får medtagas till Slottshagen Grytan eller Hembygdsparken, ej heller sittpallar, campingstolar etc.

Slottshagen Grytan : helsingborg.se/ // thetivoli.se // info@thetivoli.se // 042-18 71 71 Hembygdsparken: hembygdsparkenswardshus.se/ // hembygdsparken@gmail.com // 0431-14 236

Information för samtliga arenor:

På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer… och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.

Ta väl hand om samtliga arenor, de är en unika konsertplatser som vi värnar mycket om!

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd.
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.
Ingen uthämtning av biljetter på plats!

Kvinnaboskemusik.se
Hasse på Facebook
Nissehellberg.se
Nisse på Facebook
Pernillaandersson.com
Pernilla på Facebook
 •  
  Genomsnittligt betyg:
    4.6 stjärnor, från 15 Recensioner
 • Helsingborg - The Cabaret

  2015-10-17

  Bästa showen på länge! från A Roslund, 2015-10-22
  TACK för en underbar kväll. Efter många trista dagar fyllda med sjukdomar och elände så var detta precis vad som behövdes. Din positiva utstrålning och ditt medryckande sätt var superbra! Hasse, du gjorde min kväll 3
 • Helsingborg - The Cabaret

  2015-10-10

  Vilken stämmning! från Ingela, 2015-10-13
  Hasse levererar verkligen! Jannike och bandet kanonbra! Älskar hans historier emellan låtarna. Han gör så bra låtar om det verkliga livet. Hasse bjuder verkligen på sig själva! Han är som en vanlig människa, tog emot på ett bra sätt efteråt och signerade glatt!! Jannikes egna låt var mycket bra också!
 • Helsingborg - The Cabaret

  2015-10-10

  Jättebra med ett STORT minus från Sven Pehrsson, 2015-10-13
  Mycket bra uppträdande fast lite för kort enl.vår mening. Men ett stort minus ang.biljetterna jag köpte genom Eventime. Köpet och leverans inga problem men när vi kom till The Cabaret och skulle gå in i salongen så blev eskorterade till raden längst bak vilket vi protesterade kraftigt emot. På våra biljetter stod det rad 2 platserna 37 - 38 . Fick då beskedet att detta inte gällde eftersom det fanns flera ställen man kunde köpa biljetterna genom så detta fungerade inte då , fick aldrig någon vettig förklaring på detta riktigt . För jag menar står där rad och platsnummer på mina biljetter så vill vi givetvis sitta där och ingen annanstans när man kan gå in och få upp salongen på nätet och bestämma detta där. Fick platser på rad 2 i den andra ändan av raden efter mycket diskuterande . Detta är något ni borde ta upp med personalen på The Cabaret för dom måste fått tagit emot mindre vänliga ord från en hel del människor som också var där samtidigt som vi befann oss där

Fortsätt till andra evenemang