Y&T STOCKHOLM - Biljetter

lö, 2017-10-14, 19:30 Fryshuset Stockholm
Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 STOCKHOLM

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Boka biljetter

Platsbokning

Du väljer priset – Vi ger dig dom bästa lediga platser.

Y&T, Fryshuset Stockholm, 2017-10-14
Stäng helskärmsvy
KategoriBeskrivningPris*Antal 
1 OnumreratOrdinarie
SEK 395,00
 • Information om biljettyper
 • * Pris inklusive moms och serviceavgift men utan eventuell leveransavgift
 • Observera: Eventim/Venupoint AB är inte evenemangets arrangör, utan agerar endast I egenskap av biljettdistributör i arrangörens namn och för dennes räkning.
 • Arrangör: Kulturbolaget, Friisgatan 26, 21153 Malmö
 • Tillgängliga leveransmetoder för detta evenemang:

  Om önskad leveransmetod inte listas, är den möjligtvis inte tillgänglig för valt evenemang

 • Post - inrikes Biljetter skickas med standard post i Sverige
 • Post - utrikes Biljetter skickas med standard post utanför Sverige
 • Print@Home
 • Mobilbiljett
 • Uthämtning - ATG
Välkommen till
Fryshuset Stockholm
Bokning i platsöversikt
 
 

Information

Y&T har utvecklat en väldigt speciell relation till Sverige. När dom i höst återkommer för två spelningar i Sverige så är det för fjärde gången vi har den stora glädjen att hälsa dom välkomna!

Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh tillhör den skara musiker som aldrig gör en dålig konsert. Det är energi, det är svett och det är alltid leverans när Kaliforniens stoltaste hårdrockare står på scen!

Sagan om Y&T började i mitten av 1970-talet på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe.
Idag är Y&T ett av få band från den epoken som fortfarande turnerar och som dessutom gör det med värdigheten i behåll. Som ett av dom absolut hårdast arbetande hårdrocks-banden har idogt turnerande gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med!
Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som ”Forever”, ”Rescue Me”, ”Mean Streak” och ”Summertime Girls”. Så sent som 2010 släpptes albumet ”Facemelter”, som var bandets första platta på hela 13 år.

I år gör Y&T sin första spelning i Danmark på nästan 10 år den 12 oktober. Dagen efter, den 13 oktober spelar bandet på Sticky Fingers i Göteborg och den 14 oktober på Fryshuset/ Klubben i Stockholm.

Information för konserten i Göteborg på Sticky Fingers
Åldersgräns 18 år
Dörrar 20:00
På scen 21:00

Information för konserten i Stockholm på Fryshuset - Klkubben
Åldersgräns 18 år
Dörrar 18:30
På scen 19:30

Y&T´s Hemsida
Y&T på Facebook
Y&T på Twitter
Kulturbolagets Hemsida
Kulturbolaget på Facebook
Kuturbolaget på Instagram
Kulturbolaget på Twitter
Sticky Fingers Hemsida
Fryshusets Hemsida

 •  
  Y&T
    4.5 stjärnor, från 22 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-09-21

  Helt okej spelning! från Micke Rehn, 2012-09-30
  Det var första gången som jag såg Y&T live även om jag lyssnat på dem mycket när jag kom in i hårdrockssvängen på 80-talet. Spelningen på KB i Malmö var väl helt okej men jag rycktes aldrig med riktigt. Kanske för att låtarna är lite väl ojämna, de har inte så många Mean Streak på lager så whao-känslan infann sig inte riktigt för mig. Dave Meniketti har ändå en bra röst och han är en duktig gitarrist, synd att fokus tas bort från honom på bekostnad av basisten som hela tiden poserade som en tönt vilket irriterade mig. Nåja, grabbarna ska ändå ha cred för att de spelade i nästan 2 timmar vilket är ovanligt för ett band på KB!
 • Göteborg - Sticky Fingers

  2012-09-22

  Oj oj o OJ!!! från Peter Berg, 2012-09-29
  Dave Meniketti och hans grabbar levererar och levererar. Kan bara bocka och buga som tack för den högtidsstund dom bjöd oss lyckligt närvarande på, rock på hög nivå. Från första stund när riffet från Black Tiger, när Dave satte på sig en strata och gjorde oss lyckliga i en instrumental med gitarrspel som t.o.m. skulle fått Gary Moore att rysa till finalen med Resque Me var det tight, kompetent, fullständigt lysande. Y&Ts låtkatalog är excellent och långt bortom den ringa karriär dom gjort så....... Ni som var där med mig, vi hade tur. Ni andra, sooorrryyy!!!
 • Malmö - KB

  2012-09-21

  Y & T på KB i Malmö från Håkan, 2012-09-27
  Såg dem på Sweden Rock Festival för nåt år sedan men detta var mycket bättre! De passar bättre i det mindre formatet. Det var tydligen första gången de lirade i Malmö men publiken gillade verkligen spelningen. Bandet verkade både förvånade och imponerade av att många kände till även deras äldre låtar och en del sådana spelades också. Spelningen varade i drygt två timmar utan några direkta avbrott och de har verkligen många bra låtar att välja bland. Dave Meniketti är en fantastisk gitarrist och frontman. Tyckte att det var en väldigt bra kontakt mellan bandet & publiken. Även den nya basisten funkade bra tycker jag. En riktigt bra spelning och en trevlig kväll!!!

Om artisten

Biografi

Y&T är ett hårdrocks- och heavy metal-band, bildat i Kalifornien 1974 av sångaren och gitarristen Dave Meniketti (som idag räknas som en gitarrist i världsklass). Enligt vissa musikkritier är gruppen pionjärer inom 1980-talets populära hair metal. De har genom åren sålt inte mindre än 4 miljoner skivor.
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang