Petter - #kulpåvägen - Biljetter

.

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Petter - #kulpåvägenSTOCKHOLM
Rival
to, 2017-09-14
19:30
 
Från SEK 295,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Petter - #kulpåvägenSTOCKHOLM
Rival
fr, 2017-09-15
19:30
 
Från SEK 295,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 2 från 2

Information

Biljetter till Petter - #kulpåvägen, 2017 Stockholm
Petter gör öppna föreläsningar på Rival i september - #kulpåvägen

Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Nu bjuder han för första gången in allmänheten att under två kvällar i september, uppleva den nya föreläsningen #kulpåvägen på Rival i Stockholm.

Under våren har Petter genomfört fyra utsålda konserter på Vasateatern, Göta Lejon och China Teatern där han framfört sin senaste skiva ”Skeppsholmen” från början till slut. Vid dessa spelningar fick man se och höra mer om Petters liv som artist och entreprenör, men även en inblick utanför artistlivet.

Nu har Petter satt ihop föreläsningen #kulpåvägen som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Samt hur hans kreativa entreprenörskap dessutom öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.

- I början trodde jag aldrig att någon ens skulle vara intresserad eller vilja höra vad jag har att säga. Men genom åren har alltid fått sån fin feedback och jag tycker faktiskt det är riktigt kul att tala inför folk, något jag avskydde som liten. Jag är såklart nervös inför att hålla två öppna föreläsningar men älskar utmaningen, vilket jag också pratar om när jag föreläser. Det kommer bli en speciell upplevelse att efter alla år på skolor, folkets hus och företag, träffa mina fans i en miljö där jag pratar istället för rappar och sjunger, hälsar Petter.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co.
 •  
  Petter
    4.6 stjärnor, från 5 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2015-03-27

  Sjukt bra tryck från Petra Lindblom, 2015-03-30
  Älskade konserten. Det var bra tryck, artisterna verkligen gav allt kändes det som. Spelade alla mina favorit låtar
 • Malmö - KB

  2015-03-27

  Måste gå på!! från Alcie, 2015-03-30
  Såå himla bra. Såg truppen i Malmö i fredags. Svensk rapp när den är som bäst! Något som man bara måste se och det oavsett ålder!
 • Malmö - KB

  2015-03-27

  Bästa konserten från Josefin, 2015-03-30
  Bästa konserten med bra artister och bra blandning av låtar och bra mix med de olika artisternas låtar. Tråkigt att inte alla artister står med i rubriken.

Om artisten

Biografi

Petter, artistnamn för Petter Alexis Askergren, född 25 maj 1974 i Stockholm, är en svensk hiphopmusiker och före detta modell från Södermalm i Stockholm. Petter slog igenom som soloartist efter att ha tillhört kretsen runt hiphop-gruppen Sherlock under 90-talet. Genombrottet kom med singlarna Mikrofonkåt och Vinden har vänt. Han har sedan dess hun...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang