Oh Wonder - Biljetter

I en era där många popkarriärer är utstuderat planerade in i minsta detalj är Oh Wonder det stora undantaget. ...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

EvenemangOrterDatum
Oh WonderStockholm
Debaser Strand
ti, 2017-11-28
18:30
 
Från SEK 215,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

I en era där många popkarriärer är utstuderat planerade in i minsta detalj är Oh Wonder det stora undantaget. De är bandet som uppstod av en slump, duon som aldrig skulle spela live, men som råkade spendera ett drygt år på att turnera jorden runt. 

Den klassiskt skolade pianisten och violinisten Josephine Vander Gucht skulle precis inleda sin karriär som jurist då hon mötte producenten Anthony West i London. Tillsammans började de ladda upp en låt i månaden på SoundCloud. Efter bara några månader hade flera av deras låtar över tio miljoner streams var - de hade fått fans över hela världens och skivbolagen började dra i duon. Det var då de insåg att de hade blivit ett band.

Efter 15 månader och lika många uppladdade låtar på SoundCloud gav Oh Wonder på egen hand ut sin debutskiva. Därefter skulle de ge fyra konserter - i London, Paris, New York och Los Angeles. Men intresset var så stort att Oh Wonder plötsligt hade gjort 162 konserter på 14 månader i 112 olika länder.

Två år efter debutskivan är Oh Wonder aktuella med uppföljaren ”Ultralife”. Den här gången är det en skiva och inte ett knippe fristående låtar som de har skrivit och producerat. Men det svävande popanslaget och den drömska samklangen mellan Josephine och Anthonys röster är fortfarande den samma.

Efterlängtade ”Ultralife” släpps 14 juli och med det i ryggen kommer Oh Wonder till Stockholm för en konsert på Debaser Strand den 28 november.

Fortsätt till andra evenemang