Profil

Tutankhamun - Graven och Skatterna

Ridå upp: Tutankhamun - Graven och Skatterna på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Tutankhamun - Graven och Skatterna på eventim.se. Profil för Tutankhamun - Graven och Skatterna utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

 •  
  Tutankhamun - Graven och Skatterna
    4.6 stjärnor, från 12 Recensioner
 • Malmö - Malmö Mässan

  2013-02-17

  Mycket intressant utställning från Lotta O, 2013-02-21
  Det var en mycket pedagogiskt upplagd utställning med fantastisk historia, och föremål. Beskrivningen i hörlurarna gjorde att man kunde flytta sig tillbaka i tiden /3000 år/
 • Malmö - Malmö mässan

  2013-02-17

  Fantastisk sfär, underbar historik! från Jonna, 2013-02-20
  Mycket välgjort evenemang! Underbart upplägg med audio delen, kändes som att vara helt i sin egen lilla lärovärld, utan att behöva gå miste om alla andra. Jag blev super sugen på att åka till Egypten för att få känna historiens vingslag på riktigt, nu när man fått mer kunskap om Egyptens historia. Tack för en trevlig upplevelse!
 • Malmö - Mässhallarna

  2013-02-16

  En härlig upplevelse från Tarik, 2013-02-19
  Kul att Malmö fick vara värd för en underbar utställning. Man åkte verkligen tillbaka i tiden och blev fascinerad av all tid de lade i sitt arbete för att förbereda sina faraoner för efterlivet. Vilka hantverk! Att det var replikor var inget man tänkte på.

Fortsätt till andra evenemang