Profil

Håkan Hellström

Ridå upp: Håkan Hellström på eventim.se

En början är ett slut, ett slut är en början. Du Gamla Du Fria inleddes på Ullevi under två gyllene försommarkvällar i juni för vad som snart kommer vara ett år sedan och kommer att avslutas med en blixtrande turné genom land och rike över en serie kvällar under sommaren 2017. Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: Rullande Åska.

Trycket på biljetter till både Ullevi (x2) och den snart annalkande vinterturnén var så hårt att vi släpper upp biljetterna till sommaren redan nu på fredag (25 november). På nya platser, nya äventyr; från norr till söder. Örebro, Karlstad, Malmö, Borgholm, Stockholm, Göteborg, Gävle och Umeå.

”Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar Du Gamla Du Fria-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska” säger Håkan Hellström."

Med start i en huvudstad och avslut i en annan granskar han var landet ligger. Om ni finner er sitta på balkongen en sen kväll och titta efter tecken i himlen, lyssna till hjärtat… hur det slår: boom, boom, boom från vänster till höger hela vägen ut i kroppen. Det är Håkan som räknar in - sommaren 2017 är Håkan Hellström Rullande Åska.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

 •  
  Håkan Hellström
    4.8 stjärnor, från 42 Recensioner
 • Helsingborg - Sofiero Slott

  2013-08-01

  kanonbra! från Anette, 2013-09-25
  Alltid mysigt på Sofiero som tillåter mysfaktorn med picknick! mysigt att äta till Olles lugna fina musik!
 • Helsingborg - Sofiero Slott

  2013-08-01

  Håkan levererade - inte publiken. från Jessica, 2013-08-18
  Förbandet, Olle, var inte direkt någon stämningshöjare utan snarare raka motsatsen. Men sen talar vi om Håkan. Inget kan ta ifrån honom magin som sprider sig över hela området så fort han och bandet intar scenen. Jag stod långt fram, hade varit på på plats tidigt för att just få en bra plats. Men av någon anledning hade Sofiero en underlig regel gällande alkohol, det var nämligen fritt fram att ta in bag-in-box, petflaskor fyllda med vodka osv. Detta resulterade i att folket i publiken var överberusade, varav en framför mig kräkte ner sig själv och oss andra inom samma kvadratmeter. Bakom mig och mina vänner stod ett sällskap på 20 överberusade ungdomar (jag är själv 24 år!) som förmodligen hade druckit mer än dem själv förstod. Detta sällskap förstörde min och mina vänners kväll där dem hade tråkig attityd, puttades, trängdes och störde sig fram tills halva konserten pågått och vi inte orkade stå emot längre och fick därav flytta längst bak för att kunna andas efter kampen att inte ramla omkull. Funderingarna lyder förstås att VARFÖR går man på konsert hejdlöst berusad samt att VARFÖR arrangörerna tillåter ännu mer sprit på området? Katastrof. Totalt. Håkan levererade, men INTE publiken som verkade ha betalt en bra summa för att bli berusade och förstöra för trogna fans. Stämningen drog ner konserten i helhet.
 • Helsingborg - Sofiero

  2013-08-01

  Helt underbar! från Smilla, 2013-08-12
  Jag hörde att det skulle bli värsta kön så jag åkte in till sofiero och köade i över 26 timmar! När det väl började var jag nummer 12 in och kom längst fram, dock orkade jag inte med trycket och fick bäras över. Men Håkan är så fantastisk att det går inte och förklara, han satte hela sofiero i gung! Alla stod och dansade och hoppade, det var helt magiskt.

Fortsätt till andra evenemang