Profil

Biffy Clyro

Ridå upp: Biffy Clyro på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Biffy Clyro på eventim.se. Profil för Biffy Clyro utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Biffy Clyro är en skotsk rockgrupp från Ayrshire, bestående av Simon Neil (sång, gitarr), James Johnston (bas, sång) samt Ben Johnston (trummor, sång). De tre bildade sitt första band (Screwfish) ihop redan 1995, som unga tonåringar. Sedan 2002 har de dock som bandet Biffy Clyro släppt fem studioinspelade album, Blackened Sky, The Vertigo of Bliss ...
Läs mer

 •  
  Biffy Clyro
    4.7 stjärnor, från 18 Recensioner
 • Göteborg - Trädgårn

  2013-02-23

  Grymt bra spelning! från Freddie Andersson, 2013-03-05
  Jag såg Biffy Clyro första gången när dom var förband för Foo Fighters i STHLM. Jag hade lyssnat en del på dom innan det men tyckte dom var riktigt bra live så jag ville se dom en gång till. Och jag är riktigt glad att jag gjorde det på Trädgårn i GBG. Vilken grym spelning, allt var kanon! Bandet levererade gammalt som nytt i en bra blandning och högt tempo! Kanon lokal med riktigt bra ljud och ljus!! Blir helt klart många fler spelningar på Trädgårn för mig, och gärna Biffy en gång till! Jag kommer direkt!
 • Göteborg - Trädgårn

  2013-02-23

  Underbart bra spelning från Toots, 2013-03-05
  Förrutom att det var lite för liten lokal så fanns det inget negativt om spelningen. Väldigt bra val av låtar, skön mix av gammalt möter nytt, akustiskt möter rock med högt tempo. Detta kompldterades med bra ljud och väldigt bra ljusshow. Jag gick därifrån som en lycklig människa! Nästa gång Biffy kommer till Göteborg är jag garanterat där.
 • Göteborg - Trädgårn

  2013-02-23

  Kanonspelning!! från Rebecca, 2013-03-04
  Bra lokal, bra ljud, en riktig kanonspelning!! Bandet levererade verkligen och det blev en väldigt minnesvärd kväll! Dock extremt varmt i lokalen.

Fortsätt till andra evenemang