Babblarna - Första Musikalen! - Kungälv - Biljetter

Biljetter till Babblarna – Första Musikalen!, 2017 KungälvBabblarna – Första Musikalen!Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter

Ålder: 2-5 år

EvenemangOrterDatum
Babblarna – Första Musikalen!KUNGÄLV
Mimers Kulturhus
lö, 2017-12-09
14:00
 
Från SEK 220,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Babblarna – Första Musikalen!KUNGÄLV
Mimers Kulturhus
lö, 2017-12-09
16:00
 
Från SEK 220,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Till evenemangsöversikt1 - 2 från 2

Information

Biljetter till Babblarna – Första Musikalen!, 2017 Kungälv
Babblarna – Första Musikalen!
Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné.

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!
En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna, i mån av plats kommer vi tillåta att ha barn under 1 år i knät men för att vara säker på plats rekommenderar vi alla att ha en biljett.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Medverkande: 3 personer
Ålder: 2-5 år
Längd: ca 33 minuter

Fortsätt till andra evenemang