Profil

Getaway Rock Festival

Getaway Rock Festival - Biljetter hos eventim.se

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra kritik för att vara en helt nystartad festival av både besökare och artister som tyckte att den var mycket välorganiserad och genomtänkt. Läs mer

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.2 stjärnor, från 423 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna Gävle

  2015-08-06

  Rock n Roll från Jimi, 2015-10-05
  Sjukt bra festival med sjukt bra musik! Trevligt folk. Skitkul party kamping! God mat. God dricka. Fritt med vatten. Bara bra!
 • Gävle - Glasklockorna, Gävle

  2015-08-06

  Jättebra Spelning! från Johan, 2015-09-06
  Hej! Jag tyckte det var en bra festival för det var så länge sen jag åkte till Getaway Rock och att det fanns trevliga människor och personal på området.
 • Gävle - Gasklockorna

  2015-08-06

  Underbart från Oskar, 2015-09-01
  Getaway Rockfestival är alltid bra. Finns inte nått dåligt att klaga på, kanske lite större område. Annars utmärkt.

Sök vidare